У Харківській області засудили чоловіка, який знущався над батьками

Жителя Красноградського району засудили до двох років і дев’яти місяців обмеження волі.

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі прокуратури Харківської області. За даними слідства, в січні 30-річного жителя Красноградського району засудили до умовного терміну за домашнє насильство над своїми батьками. Чоловік систематично ображав батька і матір, створював на них психологічний тиск і залякував.

Кидав в родичку меблі й обливав водою: в Харківській області чоловіка засудили за домашнє насильство

Через поведінку сина у літніх людей почалися проблеми зі здоров’ям. Через два дні після винесення вироку чоловік повернувся додому та знову став принижувати й ображати членів своєї сім’ї. 10 червня Красноградський районний суд визнав абьюзера винним за статтею 126-1 КК України (“домашнє насильство”) і засудив його до двох років і дев’яти місяців обмеження волі. Поки рішення суду не набрало чинності, оскільки не закінчився термін апеляційного оскарження.

Чоловік постане перед судом за знущання над матір’ю

Нагадаємо, раніше суд виніс вирок батьку, який через сварку на побутовому ґрунті побив дочку. Житель села Борова зайшов в спальню, де знаходилася родичка. Між ними відбулася сварка, в ході якої чоловік завдав дівчині п’ять ударів кулаком в обличчя, а потім схопив за волосся та потягнув до себе, через що потерпіла вдарилася головою об стіл.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі