У Харківській області засудили жінку, яка одним ударом в пах вбила чоловіка

Богодухівський районний суд Харківської області виніс вирок жінці, яка розправилася з чоловіком. Місцева мешканка частково визнала провину, але заявила, що у неї не було наміру на вбивство. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

У Харкові жінка вбила співмешканця й вісім днів жила з тілом

За даними слідства, сімейний конфлікт стався 4 жовтня 2020 року. Під час сварки дружина вдарила свого чоловіка ножем в область паху. Від отриманого поранення потерпілий помер.

В ході розгляду фігурантка частково визнала провину. За її словами, перед трагедією вони випивали в гостях, після чого повернулися додому. Жінка почала різати курку, а її чоловік у цей час зібрався гуляти. Чоловік заявив, що поїде до друзів або інших жінок, після чого між ними спалахнув конфлікт. За словами обвинуваченої, вона не завдавала смертельний удар, а чоловік впав на ніж в її руці.

Жінка зарізала цивільного чоловіка в день його народження: суд виніс вирок

За умисне вбивство суд засудив уродженку Вінниці до дев’яти років позбавлення волі. Її також зобов’язали виплатити свекрусі 100 тисяч гривень компенсації моральної шкоди. Наразі вердикт не набув чинності й може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі