Харків’янин вбив жінку після інтимної близькості: суд виніс вирок

Орджонікідзевський районний суд Харкова виніс вердикт у справі про два напади на жінок. В ході розгляду зловмисник повністю визнав свою провину. Про це повідомили в пресслужбі обласної прокуратури.

Згвалтував падчерку, тещу та вбив двох кішок: чоловік проведе у в’язниці 13 років

Перший інцидент стався 9 серпня 2020 року. Дівчина зробила зауваження раніше судимому чоловікові, який був у стані алкогольного сп’яніння. У відповідь фігурант вдарив її по потилиці скляною пляшкою, бив рукою по голові та виламував пальці. 24-річній жертві вдалося відбитися та втекти. Пізніше у харків’янки діагностували тілесні ушкодження легкої та середньої тяжкості.

3 жовтня того ж року зловмисник познайомився з жінкою та запросив її в гості для інтимної близькості. При цьому чоловік вирішив заволодіти телефоном своєї випадкової коханки. Після сексу він запропонував провести її через лісосмугу. Там вбивця спробував задушити жертву, а коли та стала чинити опір — завдав їй серію ударів по голові. Потім злочинець забрав телефон, закидав бездиханне тіло листям та зник.

У Харкові рецидивіст вбив жінку та підпалив будинок: зловмисник отримав довічний термін

Суд визнав чоловіка винним за статтями 122 (“нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості”), 187 (“розбій”) та 115 (“умисне вбивство з корисливих мотивів”) КК України. Його засудили до 15 років позбавлення волі. На цей час вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі