У Харківській області затримали чоловіка, який під час бійки вбив батька

Інцидент стався в Ізюмському районі. Про це 10 січня повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Харківській області.

Прибувши на виклик, правоохоронці припинили бійку та відправили потерпілого до лікарні. Однак від численних травм пенсіонер помер у медзакладі.

У поліцію зателефонувала жінка та повідомила, що між її сином і чоловіком сталася сварка. Коли копи прибули на місце, нетверезий син наніс 74-річному батькові численні тілесні ушкодження. Правоохоронці припинили бійку, проте в лікарні пенсіонер помер. 38-річного чоловіка затримали, наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (“умисне тяжке тілесне ушкодження”) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 7 до 10 років ув’язнення.

Під Харковом син одним ударом лому вбив батька

Раніше Валківський районний суд Харківської області виніс вирок чоловікові, який намагався захистити матір та випадково вбив батька. Студент Харківського національного аграрного університету разом з близькими та своїм товаришем поїхав забирати п’яного батька з сусіднього села. Між матір’ю та батьком хлопця спалахнула сварка, під час якої чоловік спробував вдарити жінку. Син втрутився та завдав жертві два удари держаком сапки. Потерпілий отримав забій та розрив селезінки з сильним крововиливом, через що в той же день помер.

Коментарі