У Харківській області зґвалтували 25-річну дівчину

Красноградський районний суд обрав запобіжний захід для 18-річного хлопця, якого підозрюють у зґвалтуванні. Про це 9 листопада повідомили в суді.

Згідно з матеріалами досудового розслідування, інцидент стався напередодні на території Зачепилівської громади. Застосувавши психологічне та фізичне насильство щодо знайомої, хлопець зґвалтував її. Суд відправив хлопця в СІЗО на 60 діб без права внесення застави.

Підозрюваному оголосили підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 152 КК України. Санкція статті передбачає від трьох до п’яти років ув’язнення.

У Харківському хостелі зґвалтували 17-річну дівчину: силовики затримали підозрюваного

Нагадаємо, раніше Жовтневий районний суд Харкова виніс вердикт у справі про групову наругу над жінкою. Один з фігурантів визнав свою провину, а двоє інших звинуватили потерпілу у брехні. За даними слідства, 9 грудня 2019 року троє чоловіків познайомилися з харків’янкою на зупинці біля школи №92. Вони запросили її в гості та пообіцяли пригостити спиртними напоями. Після спільних узливань один з них вирішив поглумитися над жінкою. Решта товариші по чарці вийшли з дому і закрили їх, щоб жертва не могла вибратися.

 

 

Коментарі