У Харківській області зіткнулися вантажівка та легковик (Фото)

Аварія сталася в Богодухівському районі біля села Ясеневе. Про це 15 листопада повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Напередодні на трасі Київ – Харків – Довжанський зіткнулися вантажний автомобіль MAN і хетчбек Audi A3. В результаті зіткнення постраждали троє. Щоб витягти водія та пасажирів легковика, на місце викликали рятувальників.

151121-12.jpeg

У ДТП травми отримали 43-річна жінка – водій легковика та її 8-річний син. Обох доставили до лікарні швидкої та невідкладної допомоги. 44-річний пасажир Audi від госпіталізації відмовився. Правоохоронці встановлюють причини аварії.

Рятувальники показали наслідки смертельної аварії в Харківській області (Фото)

Нагадаємо, 30 червня в Харкові на Лозовеньківському проспекті зіткнулися маршрутка, легковик та фура. За даними слідчих поліції, водій ВАЗ-2108 виїхав для обгону на зустрічну смугу і врізався в маршрутку, що їхала з Харкова в Черкаську Лозову. Від удару легковик відкинуло назад де він зіткнувся з вантажівкою DAF. В результаті аварії 10-річний хлопчик отримав забої голови. Дитину доставили в лікарню – але після медичного огляду – відпустили додому.

Коментарі