У Харківській підземці для економії електроенергії відключили ескалатори

Про це 20 жовтня повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

За словами директора Департаменту інфраструктури Івана Кузнєцова, для зменшення навантаження на енергетичну систему України у Харкові відключили ескалатори у метрополітені. Станції підземки будуть освітлені наполовину. Крім цього, буде частково відключено вентиляційні агрегати, але це не позначиться на комфорті пасажирів.

Іван Кузнєцов уточнив, що на станціях “Пушкінська” та “Історичний музей” ескалатори продовжують працювати на підйом пасажирів.

За словами директора Департаменту інфраструктури, споживання електроенергії скоротять у трамвайних, тролейбусних депо та у КП “Міськелектротранссервіс”, щоб мінімізувати енерговитрати. Йдеться про освітлення адміністративних будівель, роботу бойлерів, котелень, кількість ремонтних робіт.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі