У харківському екопарку на світ з’явилося рисеня

У котячих, які живуть у Фельдман Екопарк, цього літа вперше народилося дитинча. Тепер для малюка, його батьків та інших рисей планують побудувати окремий вольєр. Про це повідомили в пресслужбі соціально-гуманітарного комплексу.

У Харкові за літо народилося третє дельфінятко

“Велику частину часу рисі проводить з мамою. Вдень він ховається в затишному місці вольєра. Виходить тільки в сутінках пограти, або коли час обідати”, – повідомив завідувач сектору “Хижаки” Фельдман Екопарк Роман Суровцев.

Поки новонароджений харчується переважно молоком, але вже не проти спробувати м’ясо. Батько малюка, який приїхав з Риги, самець Яша, поки живе окремо від сім’ї. Ім’я первістку пропонують вибрати відвідувачам Фельдман Екопарк.

У харківському екопарку новонародженого лошату назвали у честь ельфа

 

Нагадаємо, раніше в соціально-гуманітарний мультикомплекс привезли унікальних тварин. Дві пари сенегальських галаго доставили з Ризького зоопарку. Їх розмістили по сусідству з лемурами у вольєрному комплексі “Мадагаскар”. Для того, щоб гості мали змогу спостерігати за мешканцями сутінків – бінторунгами, кінкажу, лорі, деревними дикобразами, галаго, кажанами – у Фельдман Екопарк хочуть створити вольєрний комплекс “Нічний світ”.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі