У харківському екопарку вперше народилося дитинча зебри

Малечу можна побачити в локації “Африка”. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі Фельдман Екопарк.

У харківському екопарку вперше народилося дитинча зебри. Поповнення сталося в червні у пари копитних Марті та Мартіна.

У Фельдман Екопарк поділилися досвідом лікування дітей за допомогою тварин

“Деякий час Марті з донькою знаходилися на карантині. Зараз вони вже виходять разом на прогулянку. Родичі їх не кривдять, за цим суворо стежить тато – Мартін”, – розповів завідувачка сектора “Копитні” Фельдман Екопарк Сергій Попов.

За його словами, всього в екопарку налічується сім саванних зебр. Тварин можна побачити в локації “Африка”, поруч з африканськими страусами та бородавочники.

“Ім’я дитині поки не вибрали, за традицією хочемо надати цю можливість відвідувачам. Свій варіант імені можна запропонувати в соцмережах”, – розповіли співробітники мультикомплексу.

У харківський екопарк привезли на реабілітацію орлана-білохвоста та косулю

Нагадаємо, раніше під Харковом оселилася самка дикобраза. За даними представників соціально-гуманітарного мультикомплексу, нова вихованка раніше проживала у приватному зоопарку “Лімпопо”, який знаходиться у Львівській області. Самку американського гризуна передали в рамках програми обміну. Зараз новосел знаходиться на карантині. Після закінчення цього періоду Циля (так назвали дикобраза) складе пару своєму родичеві Цілію.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі