У харківському метро хлопець намагався проникнути в кабіну машиніста

У Харкові на станції метро “Площа Конституції” сталася НП. Молодий чоловік намагався проникнути в кабіну машиніста у хвості поїзда. Про це повідомили очевидці того, що сталося в соціальних мережах.

У харківському метро врятували кошеня, яке цілий день бігало по рейках

У пресслужбі комунального підприємства підтвердили інформацію про інцидент. За даними підземки, у машиніста спрацювала сигналізація і він вийшов перевірити, що сталося. Як з’ясувалося, в кабіну у хвості поїзда намагався проникнути хлопець. Його затримали та передали правоохоронцям. Ситуація не вплинула на графік руху поїздів.

Нагадаємо, майже два тижні тому хлопець стрибнув на рейки в метро. Надзвичайна подія сталася на станції “Центральний ринок” вдень 10 грудня. Пасажир встиг забігти в тунелі, але його спіймали та вивели звідти. За словами очевидців, затримка в русі поїздів по Холодногірсько-Заводській лінії склала більше ніж десять хвилин.

Теги:

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі