У харківському метро врятували кошеня, яке цілий день бігало по рейках

Кошеня всередині станції метро “Армійська” помітили вчора ще о 7 ранку. Як повідомили в організації “Порятунок тварин Харків”, тварина бігала по рейках 15 годин.

Волонтери всіляко намагалися вмовити працівників підземки та поліцію посприяти у ловінні кошеняти, проте в метрополітені відповідали, що зняти напругу з рейок можуть тільки після півночі. Волонтерам довелося написати в поліцію заяву про жорстоке поводження з тваринами. Тоді один з поліцейських в метрополітені запропонував спробувати з’єднати сачок зі шваброю. Працівники підземки принесли швабру, в сачок насипали вологий корм, і приманка спрацювала.

У Харкові побили волонтера, який намагався врятувати кинуту на вулиці вівчарку

Пошкоджень у кошеняти немає. Це дівчинка, їй близько 4,5 місяців, назвали Тіна. Зараз вона знаходиться на перетримці у волонтера, кішечці шукають господарів. Бажаючі взяти героїню до себе, можуть зателефонувати 0954788878.

 

 

У Харкові врятували кошеня, яке залізло під капот авто

Нагадаємо, раніше в Харкові волонтери врятували кота, який три дні просидів у вентиляційній шахті. Тварина провалилася через дірку на горищі. Для того, щоб знайти застряглого кота, волонтерам довелося прорубати дірки в декількох квартирах на різних поверхах, мешканці пішли назустріч.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі