У харківському парку відзначатимуть Різдво та Новий рік: стала відома програма

У Харкові оприлюднили програму новорічних гулянь у парку Горького. Святкові заходи триватимуть до кінця канікул (9 січня), проте основні активності заплановані на 25-26 та 31 грудня. Про це повідомили в пресслужбі міськради.

У центрі Харкова відкрився новорічний ярмарок

Вже цієї суботи у парку розпочне роботу будиночок Діда Мороза та відкриють новорічну ялинку. Цього ж дня гостям покажуть театралізований виступ “Аліса в Задзеркаллі” (двічі) та інтерактивну виставу “Країна Іграшок”. У неділю харків’яни зможуть побачити “Снігову Королеву” та дитячу постановку “Корпорація чудес”, а також танцювальний батл сніговиків, який відбудеться о 15:30 в розважальному центрі. Увечері відбудеться виступ кавер-групи “Bright tone”.

 

Що ж стосується 31 грудня, то святкова програма розпочнеться ще об 11:15 біля колонади та триватиме до 05:00 наступного дня. Вона включає показ новорічної казки про Алісу в Задзеркаллі, концерт групи “Якось так” та лаунж-виступ Анни Касьянової, а також зустріч з Дідом Морозом для дітей і новорічне Наукове шоу. А кульмінацією свята стане піротехнічне шоу “Pantera” опівночі.

Де в Харкові можна зустріти Новий Рік: ТОП-5 закладів для головного зимового свята

Нагадаємо, раніше стало відомо про режим роботи міського транспорту в новорічну ніч. За даними Департаменту інфраструктури, підземка працюватиме до 03:00, а трамваї, тролейбуси, автобуси та маршрутки до 04:00 1 січня. Міських перевізників також зобов’язали забезпечити роботу транспорту, що курсує від станцій метро.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі