У Харківському притулку для тварин просять приносити теплі речі

КП “Центр поводження з тваринами” просить харків’ян приносити теплі речі для утеплювання вольєрів. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі Харківської міської ради.

За словами співробітників притулку, речей потрібно багато, оскільки будки утеплюють щороку заново. Усі, хто бажає, можуть приносити старі пледи, ковдри, пальто, курточки, килимки, рушники та простирадла. У Центрі також зазначають, що матраци, пухові ковдри, пір’яні подушки привозити не потрібно, оскільки собаки можуть їх розірвати.

У Харкові п’ятьох цуценят викинули з вікна: тварини загинули

“Найкраща допомога – це прихистити тварину у себе вдома і подарувати їй нове життя. Але не у всіх є така можливість. А ось допомогти тварині провести зиму в теплі може кожен”, – підсумували співробітники Центру.

У Харкові на вилов і евтаназію бездомних тварин витратять три мільйони гривень

Нагадаємо, раніше в Харківській області діти жорстоко вбили собаку. Інцидент стався в одному з сіл Чугуївського району. Місцеві жителі повідомили в поліцію про те, що бачили, як неповнолітні діти перевозять в садовій тачці мішок з плямами крові. Правоохоронці, які прибули на місце, виявили в мішку труп собаки з ознаками насильницької смерті. Виявилося, що діти 10 і 14 років жорстоко вбили тварину. За словами дітей, вони зробили це “за гроші”, які дала їм власна мати. Жінка ж при спілкуванні з поліцейськими цей факт заперечувала. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею “Жорстоке поводження з тваринами” (ст.299 Кримінального кодексу України).

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі