У Харківському районі рятувальники майже дві години гасили пожежу в торговому павільйоні

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ДСНС у Харківській області. Сигнал про подію на вулиці Дніпровській, 146 надійшов на спецлінію 4 серпня о 22:26. До місця НП направили два відділення рятувальників на автоцистернах. На момент їх прибуття вогнем був охоплений торговельний павільйон.

З річки під Харковом водолази дістали тіло чоловіка

Площа пожежі склала 50 квадратних метрів. О 00:14 вогонь вдалося ліквідувати. Жертв і постраждалих в результаті НП немає. Зараз співробітники ДСНС з’ясовують причину інциденту.

Впав обличчям на провід: у Харківській області пенсіонеру знадобилася допомога рятувальників

Нагадаємо, 9 червня сталася пожежа у квартирі на першому поверсі п’ятиповерхівки по вулиці Отакара Яроша. Всередині приміщення знаходився 73-річний чоловік, який не міг самостійно вибратися назовні з вогняної пастки. Рятувальники зламали решітки на вікні, звільнили потерпілого та передали його медикам швидкої допомоги. Також з задимленої будівлі вогнеборці евакуювали 15 осіб.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі