У Харківському районі згорів двоповерховий приватний будинок (Фото)

Інцидент стався в місті Південне. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію на вулиці Зеленій надійшов на спецлінію 11 листопада о 04:40. До місця НП направили три відділення рятувальників на автоцистернах і автодрабині. На момент їх прибуття вогнем був охоплений дах двоповерхового приватного будинку. Площа загоряння склала 120 квадратних метрів.

У Харківській області чоловік зламав ногу і руку, намагаючись вибратися з будинку, охопленому вогнем

Протягом години рятувальникам вдалося ліквідувати пожежу. Жертв і постраждалих в результаті НП немає. За попередньою інформацією, причиною загоряння стало коротке замикання в електромережі.

255639878_1735569546649432_7184795191049665682_n.jpg

 

Під Харковом дівчина впала в 12-метровий колодязь

Нагадаємо, раніше в Харкові шість бригад рятувальників понад три години гасили пожежу на складі. Сигнал про подію на вулиці Військовій, 20 надійшов на спецлінію 30 вересня. До місця НП направили шість відділень рятувальників на автоцистернах і автодрабині. На момент їх прибуття в складській будівлі на другому поверсі горіли текстильні вироби. Площа пожежі склала 150 квадратних метрів.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі