У Харкові під час пожежі в двоповерховому будинку чоловік отримав опіки

Інцидент стався в Новобаварському районі. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію на вулиці Воложанівській, 54б надійшов на спецлінію 1 листопада о 20:56. До місця НП направили три відділення рятувальників на автоцистернах.

У Харкові рятувальники годину гасили палаючий кросовер

На момент їхнього прибуття у житловому будинку горіла кімната на другому поверсі. Площа пожежі склала 35 квадратних метрів. Під час пожежі постраждав 45-річний чоловік. Його з опіками другого ступеня (12% поверхні тіла) шпиталізували до лікарні.

У Харківській області горів барак: пара вистрибнула у вікно (Фото)

О 23:50 полум’я вдалося ліквідувати. Причину НП зараз встановлюють співробітники ДСНС і правоохоронці.

Нагадаємо, раніше в центрі Харкова під час руху спалахнув легковик. Першими про подію повідомили свідки, опублікувавши фото в соціальній мережі. За словами свідків, на вулиці Сумській під час руху загорівся автомобіль Seat. Власник транспортного засобу до приїзду рятувальників за допомогою вогнегасника ліквідував полум’я.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі