У Харкові 84-річний чоловік викинувся з вікна

Харківські правоохоронці розслідують смерть літнього чоловіка на Салтівці. Тіло пенсіонера виявили сьогодні вранці біля багатоповерхового будинку. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

У Харкові хлопець намагався стрибнути з четвертого поверху ТРЦ Nikolsky

Раніше інформація про трагедію з’явилася в соціальних мережах. У міському Telegram-каналі ХС повідомили, що смерть чоловіка була миттєвою.

За даними правоохоронців, труп харків’янина виявили сьогодні о 08:10 на вулиці Бучми. 84-річний пенсіонер викинувся з вікна власної квартири на восьмому поверсі. Його тіло відправили в морг для з’ясування точної причини смерті. Кримінальне провадження поки не відкрито.

“Вибили двері та викинули з вікна”: поліція розслідує падіння хлопця з шостого поверху

Нагадаємо, раніше в Харкові на станції метро “Академіка Барабашова” намагався накласти на себе руки 23-річний хлопець. За даними силовиків, молодик вирішив звести рахунки з життям і стрибнув на рейки. Він потрапив під потяг і не отримав жодних тілесних ушкоджень. Співробітники метрополітену допомогли хлопцеві вибратися на платформу, після чого їм зайнялися правоохоронці.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі