У Харкові без гарячої води на місяць залишать понад 500 житлових будинків

У Московському та Київському районах Харкова з 19 липня почнеться масштабний ремонт тепломагістралей. Через нього без гарячої води тимчасово залишаться сотні житлових будинків. Про це повідомили в “Харківських теплових мережах”.

У Харкові 15 житлових будинків і три школи на 1,5 місяці залишилися без гарячої води

Всього комунальники планують відремонтувати чотири магістралі. Через це на Салтівці залишаться без гарячого водопостачання 542 житлових будинки, 35 дитячих садків, 26 шкіл і лікарень. Відключення торкнеться проспект Тракторобудівників, вулиці Бучми, Гвардійців Широнінців, Академіка Павлова, Сердюка, Героїв Праці, Стуса, Валентинівську, Дружби Народів, Світлу, Владислава Зубенка та інші. З повним списком можна ознайомитися тут. Роботи планують закінчити до 20 серпня.

Компанія, яка будувала Ейфелеву вежу в Парижі, буде модернізувати харківські тепломережі – Терехов

Нагадаємо, раніше в Харкові продовжили ремонт магістралей в Київському, Шевченківському та Слобідському районах. До 23 липня буде йти реконструкція трубопроводу, через яку відключена гаряча вода на вулицях Клочківській і Целіноградській. Доведеться “потерпіти” жителям 33 будинків і пацієнтам чотирьох медичних установ. Комунальники також продовжили масштабний ремонт двох тепломагістралей в Шевченківському районі. Через нього до 30 липня без гарячої води залишаються 255 житлових будинків, 10 шкіл, дитячих садів і лікарень.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі