Ударом ноги в живіт убив чоловіка: до Харкова суд виніс вирок зловмиснику

Трагедія сталася біля одного з міських пабів. Відповідні матеріали справи опублікували в Єдиному реєстрі судових рішень.

За даними слідства, в серпні минулого року на в’їзді Стадіонному між двома чоловіками стався конфлікт. Під час сварки фігурант вдарив ворога ногою в живіт. В результаті тупої травми кишківника, печінки та внутрішнього крововиливу потерпілий помер.

У Харківській області обстріляли машину активіста

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 119 (“вбивство з необережності”) КК України. Під час розгляду справи обвинувачений зізнався в скоєному злочині. Він розповів, що раніше знав загиблого, в день трагедії той перебував в стані алкогольного сп’яніння та сам спровокував бійку. Суд засудив харків’янина до трьох років позбавлення волі.

У Харківській області воєнкома засудили за хабар у 20 тисяч гривень

Нагадаємо, раніше в Харкові засудили іноземця, який зґвалтував 15-річну школярку. За словами дівчинки, вона підіймалася сходами вгору, ззаду її схопив хлопець і потягнув в ліс. Вона запропонувала віддати телефон і гроші, але зловмисник відмовився, заклеїв їй рот скотчем і зґвалтував. Громадянину Узбекистану призначили покарання у вигляді 12 років ув’язнення.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі