У Харкові біля сміттєвих баків знайшли тіло жінки

У Харкові біля сміттєвих баків знайшли тіло вбитої жінки. Про це повідомили в пресслужбі “главку”.

Інцидент стався на вулиці Отакара Яроша. У середу, 6 листопада, біля одного з місцевих будинків було знайдено тіло 42-річної громадянки з ножовим пораненням. Незабаром силовики затримали підозрюваного, ним виявився знайомий убитої. За попередньою інформацією, чоловік завдав приятельці смертельний удар у ході раптової сварки. Тепер 42-річному чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі за статтею 115 КК України (“умисне вбивство”).

У Харкові чоловік намагався зарізати свого товариша по чарці

За власною інформацією NewsRoom, і фігурант, і жертва не мають постійного місця проживання. При цьому затриманий, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, сам звернувся в поліцію та повідомив, що його співмешканку вдарили ножем невідомі підлітки. Під час слідчих дій слова фігуранта не підтвердилися.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харківській області підозрюваного у вбивстві 82-річної пенсіонерки взяли під варту. За даними слідства, 64-річний фігурант часто допомагав по дому своїй жертві. У день трагедії чоловік вирішив помститися старенькій за минулі образи: він кілька разів ударив її точильним каменем по голові. Щоб пенсіонерка не пручалася, зловмисник зв’язав свою жертву та заклеїв рот скотчем. Від отриманих травм старенька померла на місці.

Коментарі