У Харкові біля водойми виявили тіло чоловіка (Відео)

Першими про подію сьогодні повідомили очевидці, опублікувавши відео з місця події в соціальній мережі.

За словами свідків, біля річки Харків, двоє чоловіків тягли по снігу мішок, в якому ймовірно, знаходилося тіло людини.

У відділі комунікації ГУ НПУ в Харківській області кореспонденту Newsroom підтвердили інформацію про інцидент. За даними поліції, 6 лютого близько 13:00, на вулиці Шевченка, в районі Гідропарку, виявили тіло чоловіка.

Чоловіка, одяг якого знайшли в харківському екопарку, виявили мертвим

На місце виїжджали правоохоронці. Тіло направили в морг, особа чоловіка встановлюється. У відділі комунікації також зазначили, що “співробітники поліції тіло чоловіка по снігу не тягли”.

Харків’янку, зниклу на початку листопада, виявили мертвою

Дані про подію внесли до ЄРДР за статтею 115 (“умисне вбивство “з позначкою” нещасний випадок”) КК України.

Нагадаємо, раніше біля Харківської обласної інфекційної лікарні виявили труп чоловіка. Чоловіка без ознак життя виявили в лісопосадці на вулиці Ньютона. На місце викликали медиків швидкої допомоги, проте вони лише констатували смерть. За словами очевидця, який повідомив про подію в соцмережах, друзі загиблого розповіли, що три дні тому він впав з лісів з висоти третього поверху.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі