У Харкові через ДТП за участю чотирьох машин утворився затор

У Харкові на ділянці між мікрорайонами ХТЗ та Нові Дома утворився затор. Причиною тому стала аварія на вулиці Високовольтній. Про проблеми з рухом повідомляють очевидці, інформацію також підтверджує сервіс “Гугл пробки”.

У Харкові позашляховик протаранив автомобіль та маршрутку

У пресслужбі обласного управління патрульної поліції розповіли, що водій Nissan Maxima перевищив швидкість та не зміг витримати дистанцію. В результаті він спровокував зіткнення з фургоном ГАЗ-2705, а також легковиками Subaru та Nissan.

На винуватця події склали адмінпротокол за статтею 124 КУпАП (“Порушення правил дорожнього руху”). В результаті аварії ніхто не постраждав, а подальшу долю водія вирішить суд.

Нагадаємо, раніше в Харкові водій фургона врізався в автомобіль швидкої допомоги. Аварія сталася в Індустріальному районі. За даними правоохоронців, 19 жовтня близько 15:30 на Московському проспекті, 297 водій автомобіля ГАЗ не впорався з керуванням та врізався в автомобіль швидкої допомоги Peugeot. В результаті ДТП жертв і постраждалих не було.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі