У Харкові через коротке замикання загорілася квартира в дев’ятиповерховому будинку

У Шевченківському районі сталася пожежа. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію на проспекті Перемоги, 74 надійшов на спецлінію 20 вересня о 20:20. До місця НС направили одне відділення рятувальників на автоцистерні. На момент їх прибуття у квартирі на восьмому поверсі горіла пральна машина та кухонні меблі. Площа пожежі склала 5 квадратних метрів.

Біля станції метро “Ботанічний сад” згорів кіоск

210921-10.jpeg

О 21:53 вогнеборцям вдалося ліквідувати пожежу. Жертв і постраждалих в результаті НС немає. За попередньою причиною інцидент стався через коротке замикання в електромережі.

У Харкові на ходу загорівся тролейбус і палахкотів автомобіль на СТО

Нагадаємо, раніше в Харківській області від удару блискавки загинув чоловік. Трагедія трапилася в Барвінківському районі 7 червня. Прибувши на місце події, медики констатували смерть 62-річного жителя села Червона Поляна. Ймовірно, в момент удару він перебував в саду. На його тілі фельдшери зафіксували опіки, характерні для удару блискавки.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі