У Харкові через коротке замикання згоріла квартира (Фото)

НС сталася в Холодногірському районі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ДСНС у Харківській області. 20 жовтня близько 17:00 на вулиці Холодногірській, 6 сталася пожежа. У житловому будинку загорівся балкон.

До місця інциденту виїжджали чотири відділення рятувальників на автоцистернах та автодрабині. На момент їх прибуття полум’я поширилося вглиб квартири і на сусідній балкон. Через сильне задимлення рятувальники евакуювали 12 мешканців будинку.

211021-1.jpeg

 

У Харківській області під час збирання врожаю загорівся комбайн

О 18:55 загоряння вдалося ліквідувати. Жертв і постраждалих в результаті НС немає. За попередньою інформацією, пожежа сталася через коротке замикання в електромережі.

У Харківській області пожежні п’ять годин гасили два приватних будинки

Нагадаємо, раніше в Харківській області чоловік зламав ногу і руку, намагаючись вибратися з палаючого будинку. НС сталася місті Вовчанську. Сигнал про подію на вулиці Харківській, 73В надійшов на спецлінію 8 жовтня. На території приватного подвір’я горіли сарай з дровами, дах, тамбур і коридор житлового будинку. Площа спалаху склала 50 квадратних метрів. Під час пожежі, господар домоволодіння намагався самостійно вибратися через вікно будинку і впав на сходинки. Чоловіка госпіталізували в Вовчанську ЦРЛ з закритим переломом руки, ноги та забоєм носа.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі