У Харкові через НП на залізниці спізнюються потяги (список)

Шість потягів рухаються із затримкою. Про це повідомили в пресслужбі АТ “Укрзалізниця”. За інформацією залізничників, поїзд № 64, який мав прибути з Києва до Харкова ще о 5:58 ранку, затримується вже на шість годин.

У компанії кажуть: збій у графіку руху стався через те, що в селі Огульці Богодухівського району вантажний потяг збив жінку, яку від удару відкинуло на швидкий поїзд. Зараз правоохоронці проводять слідчі дії, а пасажири чекають, коли склад рушить в дорогу.

Крім того, на 40 хвилин затримується поїзд №722 сполученням Київ — Харків, на 2 години №8 (Одеса — Харків), на три години — №18 (Ужгород — Харків). Затримка потягу №725 Харків — Київ становить три з половиною години, а поїзд №141 (Бахмут — Львів) не може рушити в дорогу вже шість годин.

У потяг, який їхав з Харкова до Львова, в’їхав комбайн (Фото)

Нагадаємо, раніше недалеко від Південного вокзалу поїзд переїхав жінку. Вона лежала на залізничних коліях і не реагувала на звукові сигнали. Машиніст намагався екстрено зупинити вантажний потяг, проте уникнути наїзду не вдалося. Як повідомили у відділі комунікації обласного управління поліції, від отриманих травм 64-річна жінка загинула на місці.

Коментарі