У Харкові через повідомлення про вибухівку з будівлі бізнес-центру евакуювали майже 300 осіб

Силовики оглянули 3700 квадратних метрів території.

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі “главку”. Сигнал про те, що в будівлі на вулиці Каразіна, 2 закладено вибухівку надійшов на спецлінію 23 червня в 13.00. На місце НС виїжджала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, а також вибухотехнічна служба ГУ НПУ в Харківській області.

У харківській колонії шукали бомбу

Силовики оглянули 3700 квадратних метрів території бізнес-центру й евакуювали з будівлі 270 осіб. Ніяких вибухонебезпечних речовин виявлено не було. Дані про подію внесли до Єдиного журнал обліку заяв і повідомлень.

У Харківській області психічно хворий чоловік “замінував” вокзали

Нагадаємо, раніше в Харкові двічі “мінували” будівлю Дзержинського районного суду в той день, коли обирали міру запобіжного заходу для кримінального авторитета Вадима Ізотова. Фахівці обстежили будівлю, але небезпечних предметів не виявили та суд продовжив роботу у звичному режимі.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі