У Харкові через сильне задимлення в житловому будинку евакуювали 18 осіб

У Немишлянському районі сталася пожежа в багатоповерхівці. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію на вулиці Амосова, 23 надійшов на спецлінію 25 травня о 20:57. До місця НС направили чотири відділення рятувальників на автоцистернах та автодрабині. На момент їх прибуття з вікна будинку йшов густий їдкий дим, який поширився по сходовому майданчику.

У сміттєпроводі харківської багатоповерхівки знайшли муміфіковане тіло жінки

Під час розвідки пожежники з’ясували, що загоряння сталося на третьому поверсі – горіли диван і домашні речі. Площа пожежі склала 30 квадратних метрів. Господарів квартири в цей момент вдома не було. Через загрозу отруєння чадним газом вогнеборці вивели на вулицю 18 мешканців будинку. О 23:03 полум’я вдалося ліквідувати. Жертв і постраждалих немає. За попередньою інформацією, інцидент стався через необережність під час куріння.

Пожежа в багатоповерхівці: загинула жінка, евакуювали п’ятьох дітей

Нагадаємо, раніше в Московському районі Харкова на проспекті Тракторобудівників, 108 сталася пожежа, в результаті якої загинув пенсіонер. До моменту прибуття рятувальників вогнем була охоплена площа в п’ять квадратних метрів, горіли особисті речі в квартирі на шостому поверсі. В ході гасіння пожежники виявили тіло чоловіка 1938 року народження. О 15:56 НС вдалося повністю ліквідувати. Ймовірна причина загоряння – необережність при палінні.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі