У Харкові чоловік і дружина за одну ніч по черзі попалися п’яними за кермом

У Харкові біля Олексіївського лугопарку правоохоронці двічі за три години зупинили п’яних водіїв. За словами очевидців, чоловік і дружина по черзі їздили за “добавкою” до алкогольного застілля. Про це повідомили в одному з міських Telegram-каналів.

У 10 разів вище норми: в Харкові п’яний водій врізався в бордюр

“Місія довезти горілку до берега не виконана. Права закінчилися. Родині належить сплатити 34000 гривень у казну”, – стверджували очевидці в спільноті “Автомобільний Харків”.

У пресслужбі обласного управління патрульної поліції підтвердили інформацію про інцидент. За даними копів, близько 23:00 на вулиці Великій Панасівській, 240 зупинили автомобіль ВАЗ, у якого не горіла фара. Під час спілкування з водієм виявилося, що він п’яний. Драгер показав, що в крові чоловіка міститься 1,28 проміле алкоголю. На нього склали адмінпротокол за управлінням транспортним засобом у стані сп’яніння.

У Харкові п’яний водій “ВАЗа” врізався в бордюр і втратив колесо

Однак родина не здалася. За три години на тій же вулиці Великій Панасовської правоохоронці знову побачили знайомий ВАЗ. На цей раз за кермом була жінка. І, згідно з приладом, також в стані алкогольного сп’яніння. При собі у неї було водійське посвідчення з ознаками підробки. Копи склали на неї адмінпротокол за статтею 130 КУпАП і викликали слідчо-оперативну групу.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі