У Харкові хочуть продати готель на Південному вокзалі

“Укрзалізниця” планує виставити на продаж 16-поверховий готель “Експрес”, розташований на території головного залізничного вокзалу Харкова. Відповідна інформація з’явилася на інвест-порталі компанії.

Землі, розташовані в охоронній зоні будівництва депо на Олексіївці, продають на OLX

В оголошенні йдеться, що готель в робочому стані, поруч знаходяться станція метро “Південний вокзал”, автовокзал та автостоянка. Загальна площа об’єкта — майже 6 тисяч квадратних метрів. Стартова ціна готелю складе 25,5 мільйонів гривень. Зараз проходить підготовка до продажу, аукціон ще не оголосили.

Як сказано на сайті “Південної залізниці”, всього в готелі є 91 номер з меблями та технікою на 161 місце: від бюджетних багатомісних до “люкс”. Категорія готелю — одна зірка, вартість проживання — від 136 до 798 гривень.

Нагадаємо, раніше в Харкові виставили на аукціон ДП “Бюро зі стандартизації та нормативного забезпечення на залізничному транспорті”. Держпідприємство оцінили в 16 тисяч гривень. Майновий комплекс знаходиться у двоповерховій будівлі на вулиці Халтуріна, 46. При цьому ні своїх приміщень, ні земельної ділянки у підприємства немає. Всього в бюро працює п’ятеро співробітників. Умови приватизації передбачають заборону на їх звільнення протягом півроку, а також зобов’язання виплатити борги по зарплаті (469,5 тисяч) та перед бюджетом (ще 17 тисяч).

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі