У Харкові чоловік обстріляв та поранив двох сусідів: суд виніс вирок

Фрунзенський районний суд Харкова виніс вердикт у справі про хуліганство із застосуванням зброї. Фігурант частково визнав свою провину, але стверджував, що сусіди його спровокували. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

У Харкові засудили “автохама”, який обстріляв іншого водія

Конфлікт стався 19 вересня 2017 року. Після сварки з сусідом жінка попросила свого сина поговорити з кривдником. Однак той зрозумів, хто прийшов до нього “в гості” та взяв травматичний пістолет. Зловмисник підніс зброю до голови опонента, а потім вистрілив йому в ногу.

Чоловік кинувся тікати. Стрілець пішов за ним та на вулиці побачив свою сусідку. Жінці він вистрілив у живіт. Пізніше медики діагностували у постраждалих легкі тілесні ушкодження.

Харків’янин вистрілив у ногу сестрі через суперечку про розподіл майна – поліція

В ході розгляду фігурант визнав провину, але звинуватив сусідів у провокуванні конфліктів. За хуліганство із застосуванням зброї харків’янина засудили до чотирьох років позбавлення волі з дворічним випробувальним терміном. Чоловіка також зобов’язали виплатити потерпілим по сім тисяч гривень компенсації моральної шкоди. На цей час вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі