У Харкові чоловік, погрожуючи зброєю, грабував кіоски та магазини

У Харкові поліцейські затримали чоловіка, якого підозрюють у серії розбійних нападів. Останнє з них сталося два дні тому. Зловмисник вночі постукав у віконце кіоску з проханням продати харчові продукти, а поки продавщиця збирала товар з полиць, увірвався всередину. Погрожуючи предметом, схожим на пістолет, грабіжник побив жінку, забрав понад 5 тисяч гривень виторгу і втік. Про це повідомили у відділі комунікації поліції регіону.

Бездомні нальотчики з Донбасу побили та пограбували харків’янина

У підозрюваного вилучили речові докази, в тому числі пневматичний пістолет. З’ясувалося, що раніше 38-річний чоловік вже відбував покарання за скоєння вбивства та розбою.

У поліцейських є інформація, що фігурант може бути причетний до скоєння аналогічних злочинів на території Харківської області. Слідчі підозрюють, що ввечері 5 грудня він пограбував реалізатора магазину на вулиці Матросова. Зловмисник забрав з каси 2500 гривень, і забрав з собою мобільні телефони продавщиці.

За скоєння розбою затриманому загрожує до 12 років в’язниці.

Чоловіка засудили на 8 років за побиття продавця та пограбування магазину

Нагадаємо, раніше в кредитну контору на проспекті Гагаріна увірвався рецидивіст і, погрожуючи ножем менеджеру, забрав 7200 гривень, після чого сів у таксі та поїхав. Правоохоронцям вдалося розшукати підозрюваного по гарячих слідах. Ним виявився 23-річний раніше судимий житель Чугуївського району.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі