У Харкові чоловік вигнав дружину на вулицю в одній піжамі й з дворічною дитиною

У Московському районі Харкова правоохоронці допомогли матері з дворічною дитиною. Зараз жінка перебуває в Центрі надання допомоги постраждалим від домашнього насильства. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

Бійці ДСНС врятували з палаючої квартири жінку з тримісячною дитиною

Як стало відомо сьогодні, в середу вночі до правоохоронців надійшла інформація про домашнє насильство. Коли поліцейські приїхали на вулицю Гвардійців-Широнінців, то виявили 28-річну жінку з дитиною на руках. Мати стояла на вулиці в одній піжамі.

Правоохоронці з’ясували, що потерпіла разом з чоловіком і дворічним сином приїхала з Луганської області. Жінка посварилася з чоловіком, причому він погрожував їй вбивством. Потім чоловік вигнав матір з сином на вулицю, забрав їх документи і зник. Зараз сім’ю помістили в спеціалізований центр, де вони зможуть перебувати до 90 днів.

1.jpeg

Фото: ГУ НП у Харківськой області

Нагадаємо, раніше харківські правоохоронці допомогли травмованій дитині. До екіпажу патрульних на проспекті Любові Малої звернулася за допомогою жінка. Вона розповіла, що в автомобілі знаходиться її дитина, який сильно травмувалася і потребує термінової допомоги лікарів. За словами матері, дівчинка зламала руку у двох місцях, але через завантаженість медиків і затор на дорогах швидка допомога не могла оперативно приїхати. Копи включили світлові та звукові сигнали й оперативно супроводили машину з дитиною у 17 лікарню. Там постраждалу вже чекали медики.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі