У Харкові чоловік захопив в заручники ексдівчину та чотирирічного сина

Харківські правоохоронці затримали підозрюваного у захопленні заручників і замаху на вбивство. Зараз вирішується питання про обрання чоловіку запобіжного заходу. Про це повідомили в Департаменті карного розшуку.

У Харкові п’яний чоловік узяв в заручники власних батьків

За даними слідства, 29-річний фігурант вночі прийшов до колишньої дівчини та зажадав зустрічі зі своїм сином. Між експартнерами спалахнув конфлікт, під час якого зловмисник став погрожувати жертві ножем. Він також не випускав матір і дитину з дому.

Для звільнення заручників поліцейські оголосили спецоперацію. Спочатку батько випустив чотирирічного хлопчика, а через дві години правоохоронці визволили заручницю. Ніхто не постраждав. Чоловікові оголосили підозру за статтями 15, 115 (“замах на умисне вбивство”) і 147 (“захоплення заручників”). Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

 

 

 

Нагадаємо, раніше в Харкові винесли вирок чоловіку, який захопив заручницю та поранив ножем поліцейського. 24 грудня на проспекті Олександрівському нетверезий чоловік затягнув у яр перехожу та заявив, що хоче побачити свого приятеля. Зловмисник погрожував жертві ножем. Заступник начальника карного розшуку Олександр Гицель умовив фігуранта відпустити жінку, а сам зайняв її місце. Коли підозрюваний вирішив закурити, поліцейський спробував його знешкодити, але отримав кілька ударів ножем в обличчя, шию та руку. Чоловіка доставили в лікарню, він кілька днів провів у реанімації. Фрунзенський районний суд засудив чоловіка до 11 років позбавлення волі.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі