У Харкові державного виконавця судитимуть за хабарництво 

За даними слідства, державний виконавець Київського відділу державної виконавчої служби у Харкові вимагав у чоловіка хабар за безперешкодне закриття виконавчих проваджень. Обвинувачений повідомив потерпілому, що у межах виконавчих проваджень за фактами порушення ПДР на банківські рахунки чоловіка накладено арешт. Державний виконавець запропонував «допомогу» із закриттям цих проваджень та назвав ціну за таку «послугу» — 600 доларів.

Як повідомили у пресслужбі Харківської облпрокуратури, 29 травня під час передачі хабаря державного виконавця затримали правоохоронці. Службовця обвинувачують в одержанні неправомірної вигоди, поєднаного з вимаганням. Справу розглядатимуть у Київському районному суді Харкова. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

NewsRoom – незалежне видання, що розвивається з 2015 року. Щодня на сайті журналісти розміщують десятки новин про життя Харкова та України. Більше інформації представлено в розділах «Новини компаній», «Бізнес», «Місто».

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі