У Харкові дочка голови райадміністрації очолила сусідній район

Неллі Цибульник керуватиме Холодногірським районом. Про це Newsroom повідомили в Харківській міськраді. 26 січня відбудеться офіційне представлення чиновниці, яка також є депутатом обласної ради.

Відомо, що раніше дочка глави адміністрації Новобаварського району Тетяни Цибульник претендувала на посаду заступника директора Департаменту ЖКГ міськради та в кінці грудня подала декларацію. Однак займе інший пост.

Неллі Цибульник, Ігор Терехов та Кирило Кернес

Неллі Цибульник володіє трьома квартирами, двома магазинами та недобудованим будинком у Харкові. Також у графі нерухомості за нею числяться будинок у селі Шарівка Богодухівського району, дві земельні ділянки та нежитлове приміщення. В автопарку у депутата є Toyota Highlander, Toyota Corolla та вантажівка ГАЗ. У 2020 році Неллі Цибульник заробила завдяки підприємництву 350 тисяч гривень, 24 тисячі гривень їй принесла здача майна в оренду. Ще 57 тисяч гривень Цибульник заробила як старший викладач Харківського університету внутрішніх справ. Готівкою депутат зберігає 40 тисяч доларів, 50 тисяч євро і 500 тисяч гривень.

В СБУ розповіли подробиці обшуку у соратниці Кернеса

Нагадаємо, у березні 2018 року під час обшуків у кабінеті голови адміністрації Новобаварського району Тетяни Цибульник знайшли коштовності вартістю близько 600 тисяч гривень. За даними слідства, ні у 2016, ні у 2017 році ювелірні прикраси не були вказані в документах, які Цибульник подавала в Національне агентство з питань запобігання корупції. У зв’язку з цим силовики відкрили кримінальне провадження за статтею 366-1 КК України (“декларування недостовірної інформації”).

Коментарі