У Харкові двоє чоловіків побили та пограбували перехожу

Одного з підозрюваних затримали на проспекті Гагаріна. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі Патрульної поліції Харківської області.

6 липня під час патрулювання Основ’янського району копи отримали виклик про грабіж. Прибувши на місце, постраждала розповіла, що на вулиці до неї підійшли двоє невідомих, побили, відібрали телефон, а потім зникли в невідомому напрямку.

Поліція затримала підозрюваних у серії грабежів на мільйон гривень

Через деякий час на проспекті Гагаріна правоохоронці помітили одного з чоловіків, який за описом був схожий на підозрюваного. Під час поверхневого огляду копи виявили у громадянина мобільний телефон, який належить потерпілій. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Зараз правоохоронці з’ясовують всі обставини інциденту.

Грабіжники, які підірвали банкомат, не змогли вкрасти гроші

Нагадаємо, раніше в Харкові правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у нападі на жінку. 37-річна постраждала звернулася в поліцію та повідомила, що її пограбували в ліфті будинку по проспекту Гагаріна. Грабіжник поранив жертву ножем, забрав у неї прикраси, після чого втік.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі