Винуватець смертельної ДТП Тигран Енгібарян намагається стати держслужбовцем

Харків’янин Тигран Енгібарян, раніше засуджений за аварію на Салтівському шосе, збирається працевлаштуватися в міграційну службу. Він подав декларацію до Національного агентства з питань запобігання корупції.

“Мажори-вбивці”: як у Харкові судять учасників смертельних ДТП

Нагадаємо, ДТП сталося в січні 2018 року. 18-річний Тигран Енгібарян намагався об’їхати машини, що стоять на світлофорі, по зустрічній смузі та збив пішохода. В результаті ДТП загинув 17-річний підліток, а водій зник з місця події та кинув машину неподалік.

Спочатку Московський районний суд засудив водія Toyota до трьох років за ґратами та заборони керувати транспортними засобами на аналогічний термін. Однак в апеляції рішення було змінено.

Потерпіла прийняла компенсацію від сім’ї Енгібарянів та відмовилася від претензій. В результаті винуватця аварії засудили до трьох років умовно. З камери засудженого випустили прямо в залі суду.

Смертельна аварія на Окружній: Харківський апеляційний суд не став змінювати вирок для винуватця

Через 3,5 роки після цього Тигран Енгібарян вирішив влаштуватися у відділ протидії нелегальній міграції столичної ДМС. Згідно з декларацією, у хлопця немає ні власного житла, ні машини. Єдиним джерелом доходів харків’янина стала зарплата на фірмі “Санро ЛТД”, яка належить його батькові.

Торік претендент на посаду заробив 52 тисячі гривень. Його заощадження склали 10 тисяч євро, $20 тисяч та 325 тисяч гривень.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі