У Харкові експомічницю Світличної повернули на посаду голови апарату ХОДА

Вікторія Белявцева повернулася на посаду голови апарату Харківської облдержадміністрації. Вона вже займала цю посаду під час губернаторства Юлії Світличної. Відповідне розпорядження підписав в. о. голови ХОДА Олександр Скакун.

У ХОДА призначили голову апарату, який оскандалився в Херсонській області

Згідно з документом, Белявцеву з 12 листопада перевели з Департаменту цифрової трансформації на пост глави апарату. Чиновниці також встановили надбавку за п’ятирічний стаж роботи на держслужбі – 15% від посадового окладу.

Нагадаємо, останнім часом вона була депутатом та головою фракції Блоку Світличної “Разом” в облраді. Белявцева також була однією з помічників Світличної у Верховній Раді (до цього списку також входять депутат міськради Дмитро Булах, колишня помічниця нардепа Олександра Присяжнюка Діана Ходжаян, А також ексчиновниця з Краснограда Анастасія Рябоконь). У 2018 році Белявцеву визнали заслуженим економістом України.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі