У Харкові куплять лавок на 1,7 мільйона гривень

Департамент житлово-комунального господарства Харківської міськради уклав угоду з ФОП Гюлназарян Арутюн Арсенович про придбання лавок загальною вартістю 1,667 мільйона гривень. Про це йдеться на сайті електронних закупівель “Прозорро”.

Реконструкція за 22 мільйони: на Олексіївці прибирають старі турніки та гойдалки

За ці гроші планується придбати 270 лавок з металевим каркасом та дерев’яним брусом і ще 10 лавок зі склопластику. Термін гарантії на вироби становить один рік.

Вартість однієї лавки з дерева та металу склала 5700 гривень. Як повідомили в “Харківському антикорупційному центрі”, в червні департамент ЖКГ вже закуповував лавки у цього ж підприємця, але тоді вони коштували на тисячу дешевше.

Лавка зі склопластику обійдеться в 988 гривень. Вироби повинні бути з матеріалу, стійкого до дії ультрафіолету, та з металевими ніжками.

У Харкові на прибирання вулиць планують витратити 60 мільйонів гривень

Нагадаємо, раніше стало відомо, що на прикрашання площі Свободи до Нового року мерія витратить 4,4 мільйона гривень. За ці гроші планують змонтувати та демонтувати головну міську ялинку, встановити піксельну сітку, святковий навіс, скульптуру Діда Мороза та огорожу святкового містечка.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі