У Харкові Land Cruiser зніс людей на зебрі: у мережі з’явилося відео ДТП

У Харкові позашляховик Toyota Land Cruiser збив двох людей на пішохідному переході. Водій навіть не намагався загальмувати та протягнув одного з постраждалих через все перехрестя. Про це свідчить відео, опубліковане в Telegram-каналі “ТРУХА”.

У Харкові водій “під кайфом” зніс стовп електропередач

Автором запису став водій машини, що знаходилася на зустрічній смузі. Саме його реєстратор зняв, як водій позашляховика проїжджає на червоний сигнал світлофора і збиває людей. Після того, що сталося чоловік, який перебував за кермом Land Cruiser, вийшов з автомобіля і намагався підняти потерпілого.

У поліції поки не коментують аварію на проспекті Науки.

Нагадаємо, раніше в Харкові BMW на пішохідному переході збив 16-річну дівчину. За інформацією пресслужби ГУ НП, 16 – річна харків’янка переходила дорогу по зебрі від Саржиного Яру до вулиці Єсеніна – коли її збив седан марки BMW під керуванням 29-річного чоловіка. В результаті постраждала отримала множинні травми та була доставлена в лікарню.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі