У Харкові майже за 200 тисяч пропонують купити руїни колишнього медпункту

У Новобаварському районі Харкова виставили на аукціон будівлю колишнього медичного пункту, побудованого ще у 1931 році. Загальна площа комплексу складає 183 квадратних метрів. Про це повідомили на сайті Фонду державного майна України.

“Будинок з градусником”, завод шампанського й обленерго: ТОП-7 об’єктів, які хочуть продати в Харкові

Від колись важливого об’єкта залишилися бетонний фундамент, цегляні стіни, частково зруйновані дерев’яні перегородки та перекриття. Вікна, двері й дах відсутні. Разом з нерухомістю новий власник отримає електрокардіограф, холодильник “Апшерон”, а також застаріле медобладнання та стоматологічну установку. А ось земельну ділянку під колишнім медпунктом не виділено. Стартова вартість комплексу на Новобаварському проспекті становить 187 тисяч гривень.

Єдиною умовою продажу є оплата послуг оцінювача (менше ніж п’ять тисяч гривень). Аукціон має відбутися 8 жовтня.

ua-ar-p-2021-02-09-000007-3-1nyqb-nsponms-scaled-1.jpg

Фото: privatization.gov.ua

Нагадаємо, раніше Фонд державного майна виставив на аукціон “Східний експертно-технічний центр Держпраці”. У список на продаж увійшла нерухомість в центрі нашого міста. Будинки експертного центру розташовані на вулиці Чернишевській, 42 і вулиці Алчевських 40/27. Загальна площа цих приміщень складає понад 970 квадратних метрів. У Запоріжжі знаходиться оздоровчий комплекс для співробітників підприємства, він також виставлений на аукціон.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі