У Харкові медики відкачали пацієнта з COVID-19, у якого сталася клінічна смерть

У Харкові врятували 72-річного чоловіка з коронавірусом, який виявився в критичному стані. Про це розповіли в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Бійці ДСНС врятували жінку після інсульту

Як стало відомо сьогодні, виклик надійшов о 20:53 15 вересня. Коли бригада приїхала за вказаною адресою, харків’янин вже знаходився у важкому стані. У нього була висока температура та низька сатурація. Потім через дихальної недостатності пацієнт впав у стан клінічної смерті. Фельдшер Сергій Бобров і медбрат Андрій Кривонос зуміли реанімувати чоловіка, а водій Ігор Корнєєв – вчасно доставив його в лікарню.

Нагадаємо, станом на ранок 16 вересня в Харківській області хворіли COVID-19 понад 4600 чоловік. За добу вірус діагностували у 498 жителів регіону. Велика частина з них проживає в обласному центрі, 64 нових випадки були виявлені в Харківському районі, а 25 – в Куп’янському. Дев’ять людей померли від коронавірусу та пов’язаних з ним ускладнень. Всього в регіоні повністю вакцинували 314 тисяч чоловік, ще 425 тисяч громадян отримали першу дозу вакцини.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі