Росіяни обстріляли три населених пункти Харківської області – Генштаб ЗСУ

На Слобожанському напрямку окупанти з мінометів, ствольної та реактивної артилерії обстріляли районах населених пунктів Вовчанськ, Стрілеча та Уди. Також ворог задіяв БпЛА для коригування вогню артилерії.

Як повідомили у Генштабі ЗСУ, за минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки противника в районах населених пунктів Новосадове, Бахмутське, Іванград, Бахмут, Соледар, Спірне, Майорськ та Красногорівка.

СБУ викрила коригувальника ракетних ударів по Києву та його соратницю

Авіація Сил оборони завдала 27 ударів. Підтверджено ураження більш як 20 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також 6 зенітних ракетних комплексів противника. Крім того, наші підрозділи протиповітряної оборони збили 10 БпЛА та 4 вертольоти ворога. Ракетні війська і артилерія уразили 3 пункти управління, 110 районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки та 4 склади боєприпасів.

Також відомо, що до 500 мобілізованих військовослужбовців зі складу 205-ї окремої мотострілецької бригади 49 загальновійськової армії рф вибули в зону бойових дій для поповнення втрат противника на тимчасово захоплених територіях України. Характерна ознаки так званого “молодого поповнення”: засоби захисту, шоломи радянського зразка і автомати АК-12, що мають дуже негативний досвід застосування.

Українські захисники на півдні України вранці збили чотири російські вертольоти

Триває підготовка до 200 відмобілізованих військовослужбовців на базі 3-ї гвардійської бригади спецпризначення рф. У самій бригаді, після участі у війні проти України, кожен другий написав рапорти на звільнення або дострокове розірвання контракту.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі