У Харкові медики врятували пасажирку метро з важким нападом астми

Вчора в Харківському метрополітені стало погано пасажирці. Жінку, яка майже втратила свідомість, врятувала бригада на чолі з фельдшером Михайлом Калюжним. Про це розповіли в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

У Харкові з палаючого будинку врятували більше сотні мешканців

О 19:59 бригаду медиків викликали на одну з центральних станцій. Вже через хвилину вони були на місці. Як з’ясувалося, 53-річна пасажирка погано себе почувала та майже знепритомніла. У жінки був гострий напад астми. Їй надали необхідну допомогу, після чого доставили в лікарню.

Нагадаємо, минулої зими житель одного з сіл в Балаклійському районі відправився через ліс на зупинку громадського транспорту. По дорозі він впав та пошкодив ногу. Рухатися самостійно чоловік не міг і викликав швидку допомогу. Діставшись до потерпілого, медики з’ясували, що у нього зламана гомілка. Завдяки вчасно наданій допомозі жителю Балаклійського району вдалося уникнути переохолодження.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі