У Харкові медики врятували жінку, у якої настала клінічна смерть від COVID-19

У Харкові медики врятували жінку, у якої ввечері 16 лютого в Харкові врятували жінку з сатурацією 52, яка перебувала в стані клінічної смерті. Пацієнтку доставили в лікарню. Про це повідомили в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

У Харкові медики врятували чоловіка, у якого настала клінічна смерть

Вчора о 20:11 бригада швидкої отримала виклик про проблеми зі здоров’ям у 61-річної харків’янки. На місці з’ясувалося, що у жінки інфекційно-токсичний шок, двостороння пневмонія, гостра дихальна недостатність і COVID-19.

Пацієнтка перебувала в стані клінічної смерті, тому медики відразу ж почали реанімувати її. Харків’янку змогли повернути до життя, після чого доставили в лікарню.

У Харківській області медики швидкої допомоги врятували пенсіонерку, яка задихалася

Нагадаємо, раніше медики швидкої допомоги врятували хлопця, у якого настала клінічна смерть. 20 січня о 03:44 на спецлінію надійшов сигнал про те, що 37-річний житель Первомайського втратив свідомість. Медики діагностували у чоловіка отруєння галюциногенами, а також стан клінічної смерті. Фельдшеру Інні Бордун вдалося відновити серцево-легеневу діяльність пацієнта, після чого його доставили в лікарню.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі