У Харківській області медики швидкої допомоги врятували пенсіонерку, яка задихалася

Про це сьогодні повідомили в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

За інформацією відомства, 24 листопада в службу швидкої допомоги надійшов виклик від мешканки Змієва. Жінка скаржилася на утруднене дихання. Прибувши на місце, медики діагностували у пацієнтки стан клінічної смерті, а її показник сатурації становив 40%.

У Харкові медики швидкої допомоги прийняли пологи вдома у ванні

Фельдшери вжили екстрених реанімаційних заходів та відновили серцево-легеневу діяльність жінки. Після цього її доставили в лікарню.

Під Харковом буйний перехожий напав на бригаду медиків

Нагадаємо, раніше в Харківській області медики швидкої допомоги врятували життя чоловікові, який впав з мотоцикла. Інцидент стався в Лозівському районі. У ДТП потрапив 39-річний місцевий житель, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Прибувши на виклик, медики діагностували у нього клінічну смерть. Зробивши невідкладні реанімаційні дії, фельдшерам вдалося відновити серцево-легеневу діяльність потерпілого, після чого важко травмованого чоловіка доставили в районну лікарню.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі