У Харкові медики врятували пацієнтку з COVID-19, у якої настала клінічна смерть

Про це сьогодні повідомили Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Як розповіли у відомстві, 26 січня о близько 14:00 на спецлінію надійшов сигнал про те, що 81-річній харків’янці стало погано. По дорозі на виклик медики з’ясували, що у жінки — запалення легенів, викликане COVID-19.

Медики врятували харків’янина, у якого двічі за півгодини зупинилося серце

Після прибуття у пацієнтки діагностували інфекційно-токсичний шок, після якого настала клінічна смерть. Зробивши термінові реанімаційні дії, співробітники швидкої допомоги відновили серцево-легеневу діяльність пенсіонерки, після чого доставили її в лікарню.

У Харківській області врятували чоловіка після передозування наркотиків

Нагадаємо, раніше в Харкові іноземний студент опинився в стані клінічної смерті. У 22-річного студента з Ізраїлю стався важкий напад бронхіальної астми, через що настала клінічна смерть. Бригада провела термінові реанімаційні заходи та відновила серцево-легеневу діяльність хлопця.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі