У Харкові мільйонер хоче стати заступником директора комунального підприємства

Максим Писаренко подав декларацію в якості кандидата на пост заступника директора КП “Фото-портал”. Про це 12 липня стало відомо з матеріалів, опублікованих на сайті Національного агентства з протидії корупції.

Так, згідно з документами, торік Писаренко заробив 1,918 мільйона гривень. Велику частину доходу – 1,5 мільйона – становив продаж майна. При цьому готівкою Писаренко зберігав 2 мільйони гривень і 250 тисяч доларів (близько 6,8 мільйона гривень у національній валюті). У колонці нерухомості кандидат вказав п’ять квартир у Харкові, загальною вартістю 2,6 мільйона гривень, два нежитлових приміщення та підвал.

Харківський ЗВО очолить ректор-мільйонер

В автопарку Писаренко чотири авто. Самому кандидату належить Audi Q7 2017 року випуску вартістю 1,68 мільйона гривень і ВАЗ-21083. Його дружині Аліні Писаренко належить Lexus NX300H 2016 року випуску за 1,36 мільйона гривень і Lexus GX460 2017 року випуску за 2,3 мільйона.

Довідка. КП “Фото-портал” створено на підставі рішення 34 сесії Харківської міської ради 6 скликання у 2014 році. Діяльність комунального підприємства полягає в наданні фото- і відеопослуг в загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах міста, організація та проведення зйомки дитячих свят к загальноосвітніх та дошкільних закладах міста. Крім того, комунальники роблять фотоальбоми та портрети, оформляють стенди, календарі, зошити для садочків та шкіл міста.

У харківського нардепа Олександра Фельдмана розповіли, як він отримав у подарунок майже 99 мільйонів гривень

Нагадаємо, раніше в Харкові кандидат у прокурори задекларував біткоїни на 10 мільйонів гривень. Головний спеціаліст з питань інформаційної політики Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко подав декларацію в якості кандидата на посаду прокурора. Готівкою його сім’я зберігала 60,5 тисяч доларів, 32 тисячі євро і 12 біткоїни. За нинішнім курсом заощадження кандидата в прокурори, які зберігаються в криптовалюті, склали 10,7 мільйона гривень.

Коментарі