Бійка на дорозі: іноземець заплатить 17 тисяч за побиття харківського водія

Московський районний суд Харкова виніс вердикт у справі про бійку на дорозі. Громадянин Азербайджану повністю визнав провину та компенсував збиток потерпілому. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

Угрожая пистолетом, избил и изнасиловал харьковчанку: суд вынес приговор

Інцидент стався 2 вересня 2021 року на перехресті проспекту Ювілейного та вулиці Гвардійців Широнінців. Чоловіка, який перебував за кермом Renault Kangoo, обурила поведінка іншого водія.

Фігурант вискочив з машини, обклав опонента нецензурною лайкою та спробував витягнути його з салону. Потім іноземець кілька разів ударив ногою по дверях Peugeot та розбив лобове скло. Коли “кривдник” все ж вийшов з автомобіля, зловмисник побив його. Пізніше у потерпілого діагностували перелом щелепи.

У Харкові футбольним фанатам після бійки з поліцейськими загрожує до п’яти років ув’язнення

В ході розгляду водій Renault повністю визнав свою провину. Він також вибачився перед жертвою та компенсував збиток. Потерпілий від претензій відмовився.

За хуліганство суд засудив чоловіка до штрафу в 17 тисяч гривень. На цей час вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі