У Харкові на два дні закрили частину Салтівського шосе

30 і 31 липня в Харкові будуть ремонтувати проїжджу частину на Салтівському шосе. Через відновлювальні роботи рух транспорту буде обмежено. Про це повідомили в пресслужбі харківської мерії.

Завтра робочі укладатимуть новий асфальт на ділянці між перехрестями з вулицями Медична та Драгоманова. З 08:00 до 20:00 закриють смугу руху в бік Кулиничів. А 31 липня дорожнє покриття відремонтують на тій же ділянці, але в сторону проспекту Тракторобудівників. Для водіїв організують рух по смузі, вільної від робіт.

На харківській окружній перекриють виїзд на Липці

Нагадаємо, раніше в Харкові продовжили роботи по монтажу пішохідного мосту над Клочківським спуском. Головний архітектор міста Тетяна Поліванова розповіла, що нинішню конструкцію мосту посилять і замінять деякі елементи, які з часом зносилися. У процесі ремонту планують встановити бічні арки, яких немає зараз, а потім весь міст підсвітять. Закінчити роботи хочуть до відкриття оновленого зоопарку, яке заплановане на 23 серпня.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі